Datum: 30-09-2018

NB 40 zondag 30-9-2018

In de ochtenddienst gaat Ds. J.T. Wolleswinkel uit Meerkerk voor en in de avonddienst zal Ds. P. Veldhuizen uit H.I. Ambacht onze voorganger zijn.

Volgende week hoopt in de ochtenddienst Mevr. L. Woord uit Almere voor te gaan en in de avonddienst Ds. L. Kruger uit Rotterdam.

Jeugdkerk

Er is op 7 oktober geen jeugdkerk. Dit in verband met de dienst van World Servants.

De opbrengst van de eerste collecte is voor
Plaatelijk evangelisatiewerk. De tweede collecte is voor de kerk en bij de uitgaven vragen wij uw bijdrage voor het Onderhoudsfonds. 30 september

Jan en Wil 't Lam

Vanochtend:               Mariëtte Abma
Inge van Geffen

De koffie wordt verzorgd door
Ad en Hilda Krijgsman.

A.s. maandag is het weer de eerste maandag van de  maand.
Van 19.00 tot 19.30 uur kunt u dan weer collectebonnen kopen in de Stigt.
De kerkrentmeesters

Zieken en mededelingen vanuit de gemeente :
Er zijn geen nieuwe meldingen van zieken vanuit de gemeente.

Meanne Swets is verhuisd van de Wilhelminalaan 39 naar Barneveld. Meanne blijft lid van onze gemeente

Data ter herinnering :
21 oktober jeugdkerk
26 oktober kinderbijbeldag

Start: ”Jeugd van Vroeger”.  Seizoen 2018 - `19.
Vanaf 2 okt. hopen we als de: “Jeugd van Vroeger’ voor het eerst elkaar, in het nieuwe seizoen,  weer te ontmoeten. Is het iets voor u, schroom niet, u bent hartelijk welkom.
 Om 10.00 u. is er koffie, tijd voor gesprek of een bijdrage.
 Rond 11.30 u. sluiten we de ochtend af.
Informatie bij: Rita de Bruyn:             652408
                        Dini en Dik Klaasse:   652834

World Servants :

Tweedehands kledingbeurs:
Op woensdag 10 oktober is er in De Rank een kledingbeurs.

vanaf vrijdag 5 oktober kan de winterkleding worden ingeleverd .

Zie voor adressen en meer informatie de poster in de hal .

De opbrengst is geheel voor World Servants.

‘Kom en zing mee’ dienst.
“De kracht van communicatie” Op zondag 7 oktober is er een speciale ‘Kom en zing mee’ dienst met medewerking van de World Servants Groep Giessenburg. De dienst begint om 9.30 uur. Voorganger is mw. Bettie Woord uit Almere. Organist is dhr. Sjaak Kazen en muzikale medewerking wordt verleend door enkele World Servants jongeren. U bent allen van harte welkom. De World Servants groep zal zich ook presenteren in deze dienst en vertellen wat zij volgend jaar hopen te gaan doen in Zambia.

Interkerkelijkkoor “Aqua Viva” Giessenburg
Op zaterdag 13 oktober 2018 gaat het interkerkelijkkoor Aqua Viva hun 15 jarig bestaan vieren door het geven van een concert o.l.v. Martin Klop, m.m.v. Testify o.l.v. Bastiaan van der Pijl en Asaf o.l.v. Nelly van den Broek. Verder werken een aantal muzikanten mee aan dit concert. Het thema is “Samen”. Het concert wordt gehouden in de Hervormde Kerk, Kerkweg 1 te Giessenburg. Aanvang is om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Weet u welkom.

Voor info: aquavivagiessenburg.nl

De bloemen gaan met onze hartelijke groeten naar . zr. Van Houwelingen,Bovenkerkseweg 25,maar verblijvend in de Lange Wei te Hardinxveld-Giessendam. De bloemen worden weggebracht door Jannie van Harten.