Datum: 07-10-2018

NB 41 zondag 7-10-2018

In de ochtenddienst gaat Mevr. L. Woord uit Almere voor en in de avonddienst zal Ds. L. Kruger uit Rotterdam onze voorganger zijn.

Volgende week hoopt in de ochtenddienst Ds. W. Bisschop uit Breda voor te gaan en in de avonddienst Ds. D. Ophoff uit Gorinchem.

Er is vandaag Jeugdkerk

De opbrengst van de eerste collecte is voor
diaconie. De tweede collecte is voor de kerk en bij de uitgaven vragen wij uw bijdrage voor het Onderhoudsfonds.

De opbrengst van de collectes in de maand september:
Diaconie: € 642,40
Kerk      : € 514,20
OHF      : € 320,60

Camiel en Corine Groffen

Vanochtend:               Inge van Geffen
Jasmijn Antelo

De koffie wordt verzorgd door Petra v Tuyl

Br. De Jager heeft diverse onderzoeken ondergaan. Het wachten is nu op de uitslag. Laat ons in ons gebed om deze familie en alle andere zieken heen staan.
De bloemen gaan deze week naar zr. Penning, van Brederodestraat 31, maar verblijvend in Het Gasthuis Opgenomen en weer thuisgekomen uit het ziekenhuis.

World Servants :

Tweedehands kledingbeurs:
 Woensdag 10 oktober is er in De Rank een kledingbeurs.
vanaf vrijdag 5 oktober kan de winterkleding worden ingeleverd

Zie voor adressen en meer informatie de poster in de hal .

De opbrengst is geheel voor World Servants.

Inmiddels ligt de zomervakantie weer achter ons en gaan we vol enthousiasme ons volgende actie jaar in. De teller staat inmiddels op ongeveer 42.000 euro. Dat betekent dat we bijna op de helft zitten van het benodigde bedrag! Inmiddels is ook duidelijk waar we precies heen gaan in Zambia op 20 juli 2019 en wat we daar precies zullen gaan doen. Graag vertellen we u hierover meer tijdens de “Kom en zing mee” dienst op 7 oktober as. Van harte welkom!

Samen met de stuurgroep hebben we voor het komende najaar ook alweer diverse acties bedacht en gepland. Zo zullen we eind oktober een wc papier actie houden, in november een stamppottenbuffet en in december een sinterklaasactie, kerstmarkt en zullen we dan het koude water in plonzen voor een nieuwjaarsduik! Over deze acties volgt tzt meer informatie.
En u kunt ons ook altijd blijven steunen en volgen, heel makkelijk :
Zoek op : www.geef.ws/giessenburg

Interkerkelijkkoor “Aqua Viva” Giessenburg

Op zaterdag 13 oktober 2018 gaat het interkerkelijkkoor Aqua Viva hun 15 jarig bestaan vieren door het geven van een concert o.l.v. Martin Klop, m.m.v. Testify o.l.v. Bastiaan van der Pijl en Asaf o.l.v. Nelly van den Broek. Verder werken een aantal muzikanten mee aan dit concert. Het thema is “Samen”. Het concert wordt gehouden in de Hervormde Kerk, Kerkweg 1 te Giessenburg. Aanvang is om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Weet u welkom.Voor info: aquavivagiessenburg.nl

21 oktober jeugdkerk
26 oktober kinderbijbeldag

De bloemen gaan met onze hartelijke groeten naar  zr. Penning, van Brederodestraat 31, maar verblijvend in Het Gasthuis. Ze worden weggebracht door Jeanet van Houwelingen.