Datum: 30-12-2018

NB 52 zondag 30-12-2018

In de ochtenddienst gaat Ds. L. de Jong uit Rotterdam voor. Er is geen avonddienst.

Oudjaarsdag
Op oudejaarsavond is er om 19.30 uur een avonddienst. De dienst wordt geleid door kandidaat W.J. de Hek uit Amsterdam.

Nieuwjaarsdag
Op nieuwjaarsmorgen begint de dienst om 10.00 uur. Voorganger is ds. J. Kaai uit Giessenburg. Voor de dienst is er gelegenheid om vanaf 09.30 uur elkaar een goed nieuw jaar te wensen in de Stigt.

Volgende week, 6 januari 2019, hoopt in de ochtenddienst Ds. E. van Wijk uit Sprang Capelle voor te gaan en in de avonddienst Ds. R. Verkaik uit Hardinxveld-Giessendam .

Er is vanmorgen kindernevendienst voor de groepen 1-8.

De opbrengst van de eerste collecte is voor de diaconie. De tweede collecte is voor de kerk en bij de uitgang vragen wij uw bijdrage voor het onderhoudsfonds.

Zondagmorgen:          Ellie zum Grotenhof en Leonie Velthuis
Op oudejaarsavond zijn Leida en Aart van der Haven onze gastheer en gastvrouw.
Volgende week:         Teuni en Cees IJzerman

Zondagmorgen:          Inge van Geffen
Nieuwjaarsmorgen:    Bernadette Aantjes
Volgende week:         Jasmijn Antelo-Slob en Kirsten de Rover

De koffie wordt verzorgd door Hans en Hanneke van der Mey .

Op 1 januari 2019, nieuwjaarsmorgen staat de koffie vanaf 09.30 uur klaar. Voor de dienst kunnen we elkaar dan al het goede toewensen voor het komende jaar.

Wij willen u allen hartelijk bedanken voor de vele felicitaties en kaarten voor ons 50 jarig huwelijks jubileum.Het heeft ons doen beseffen dat we èèn gemeente zijn.
Groetend , Piet en Petra Schreuders

Bericht van de jeugd: Kinderkerstfeest

Op 23 december jl hebben we een mooie kerstfeestviering gehad, die was georganiseerd door de kinderen en de kindernevendienstleiding.We hebben genoten van een musical uitgevoerd door de kinderen en gezongen met live muziek. Foto’s van deze viering kunt u vinden op onze website onder ‘nieuws’.

Word Servants
Eerste actie jaar en benefietconcert op 12 januari 2019

Het eerste actiejaar zit erop! En wat was het een mooi actiejaar: Van de verkoop van paaseitjes tot auto’s wassen en van de verkoop van tuinmest en WC papier tot het stamppotbuffet. Inmiddels staat de teller op circa € 70.000. Nog circa € 16.000 te gaan voordat wij kunnen gaan bouwen aan verandering in Zambia. Wij willen iedereen enorm bedanken voor alle hulp en steun tot nu toe. Voor meer informatie over ons project verwijzen wij naar onze website:
www.geef.ws/giessenburg
In 2019 zal onze focus meer en meer gaan liggen op het project zelf en worden de leiders en deelnemers op diverse data getraind om in juli 2019 zo goed mogelijk voorbereid te vertrekken naar Zambia. Wij kijken er enorm naar uit!

Op zaterdagavond 12 januari as om 20:00 uur kunt u in de Maranathakerk te Giessenburg genieten van een benefietconcert van gospelkoor Shine te Sliedrecht olv Bastiaan van der Pijl. Het programma bestaat naast het repertoire van het koor ook uit samenzang. De entree is gratis. We houden een collecte waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan ons project. Van harte welkom!!

6 januari                     16+ groep Bible and more
6 januari                     Jeugdkerk
8 januari                     Mannenvereniging Paulus
12 januari                   Concert Shine t.b.v world servants

13 januari                   19+ groep catechese
20 januari                   Jeugdkerk
27 januari                   Kerk-school-gezinsdienst
29 januari                 Mannenvereniging Paulus
19 febr                        Mannenvereniging Paulus
3 maart                       Bevestigingsdienst ds. Y. Pors

10 maart                     Heilig Avondmaal
19 maart                     Mannenvereniging Paulus

De bloemen gaan met onze hartelijke groeten naar zr. Ellie van der Heiden

Kopij voor de Nieuwsbrief vóór vrijdag 20.00 uur inleveren bij de makers van de nieuwsbrief, e-mail: Nieuwsbrief.Maranathakerk@gmail.com

Mededeling vanuit de redactie van de nieuwsbrief. Heeft u mededelingen omtrent zieke gemeenteleden, kunt u dit voor vrijdag 17.00 uur doorgeven aan de scriba. Mailadres: scriba.gerkerk@giessenburg.nl.

© 2019, wiskunde.eu  versie: 3.0.0  |  Voorwaarden:  |  Je Privacy:  |  Laatst bijgewerkt: 08-11-2016 @ 11:01:14  |